| HLG - Ház Lakás Generálkivitelezés
/ Ház Lakás Generálkivitelezés
 • svg
China flag

Iroda

1024 Baka utca 8

KAPCSOLATFELVÉTEL

info@hlg.hu +36309155412

* Please Fill Required Fields *
img

Tel: +36301515775

Email: info@hlg.hu

Nyitvatartás

H - P: 08:00 - 19:00

  • svg
  China flag

  Iroda

  1024 Baka utca 8

  KAPCSOLATFELVÉTEL

  info@hlg.hu +36309155412

  * Please Fill Required Fields *
  img

  Tel: +36301515775

  Email: info@hlg.hu

  Nyitvatartás

  H - P: 08:00 - 19:00

  Mire számíthatunk a lakásunk felújítása során?

  Bontási munkálatok, Burkolás, Teljes körű ház és lakásfelújitás / 2018-07-22

  3. rész: Munka végére módosul a korábbi árajánlat összege

  Végösszeg változás

  Nem nagyon tudunk bosszantóbb esetet, mint amikor a munka vége megemelkedik a korábban adott végösszeg. Sajnos több esetben is van erre példa, mivel a munka során számtalan olyan probléma is felmerülhet amire nem is gondoltunk volna, éppen ezért érdemes átbeszélni a szakemberekkel részletesen a lépéseket a felújításra vonatkozóan, mert így szembesülhetünk azokkal az esetleges gondokkal, amik felmerülhetnek. Ilyen probléma lehet a vízcsövek cseréje, ezt előre nem lehet tudni, hiszen, ha gond van a csövekkel (pl.: elöregedett és fennáll a csőtörés veszélye, vagy a csövek nem bírnák el, ha újabb egységek lennének rájuk csatlakoztatva) akkor azt érdemes a felújítás során cserélni, senki se szeretné a frissen felújított fürdőszobáját egy évvel később újra szétverni.

  Van még egy fontos szempont, amit mindenképp figyelembe kell venni. Általában a felújításokra vonatkozó árak általános árak, vegyünk egy példát. A burkolásnak négyzetméter ára van, azonban ez az ár a lapok méretétől függően változhat, hiszen egy 90*90-es lapot nem ugyanannyi munka lerakni, mint egy 40*40-es lapot, éppen ezért annak magasabb a munkadíja is. Mindenképp érdemes előre átgondolni, hogy a felújításkor konkrétan milyen burkolatokat és egyéb új berendezéseket szeretnénk a felújítandó ingatlanunkba és ezt mindenképp még időben közöljük a felújításra választott szakemberrel, hiszen Ő is csak így tud konkrétabb árat adni és a végén nem érhet minket meglepetés.

  Javasoljuk továbbá, hogy egy felújítás során legalább kettő, de akár három árajánlatot is kérjünk be.

   

  Ha nem olvastad volna a 2. részt, akkor itt találod: https://hlg.hu/teljes-koru-haz-es-lakasfelujitas/mire-szamithatunk-a-lakasunk-felujitasa-soran/

  Leave a reply

  To Top