| HLG - Ház Lakás Generálkivitelezés
/ Ház Lakás Generálkivitelezés
 • svg
China flag

Iroda

1024 Baka utca 8

KAPCSOLATFELVÉTEL

info@hlg.hu +36309155412

* Please Fill Required Fields *
img

Tel: +36301515775

Email: info@hlg.hu

Nyitvatartás

H - P: 08:00 - 19:00

  • svg
  China flag

  Iroda

  1024 Baka utca 8

  KAPCSOLATFELVÉTEL

  info@hlg.hu +36309155412

  * Please Fill Required Fields *
  img

  Tel: +36301515775

  Email: info@hlg.hu

  Nyitvatartás

  H - P: 08:00 - 19:00

  Rólunk

  Sok éves szakmai múlttal rendelkezünk épp ezért a tapasztalatokból építkezve, a régi, bevált technikák és módszerek mellett helyet és lehetőséget biztosítunk az innovatív megoldásoknak is, így napra készen tartva a csapatot. 

   

  Szakembereink munkáját egy szakmai vezető fogja össze és ellenőrzi, így biztosítva a precíz és hiánytalan munkavégzést. Minden általunk vállalt munka az előre egyeztetett határidő alatt elkészül, hiszen tudjuk, milyen fontos ez a megrendelőink számára.

  A felújítások során számunkra nagyon fontos, hogy egyértelműen megfogalmazzuk megrendelőink igényeit, ezért minden igényfelmérést követően olyan árajánlatot adunk az ügyfeleink számára, ahol minden munkálatot egyértelműen megfogalmazunk, annak érdekében, hogy véletlenül se legyen félreértés és teljes mértékben meg tudjuk valósítani a megrendelőink elképzeléseit. Az elfogadott és megrendelt, általunk végzett munkára 100%-os garanciát vállalunk. 

   

  Díjmentes tanácsadással segítjük a tervezési fázist. Elsődleges célunk, hogy a megrendelőink elégedettek legyenek velünk és megmutathassuk, hogy a minőségi munka igenis elérhető mindenki számára, ezt számtalan referenciával támasztjuk alá. 

   

  Munkát vállalunk magánszemélyeknek és vállalkozóknak is egyaránt, akár csak egy tisztasági festésről vagy adott esetben egy luxus lakás kialakításáról van szó, számíthat ránk.

   

   

   

   

  • 0

   Befejezett munka

  • 0

   Szakember

  Megmutatjuk, hogy

  miért válasszon bennünket.

  Számos befejezett projekttel és teljes felújítással a hátunk mögött biztosan állíthatjuk, hogy szakértő kezekben lesz otthona. Garanciával és pontos határidőkkel dolgozunk. Tekintse meg további referenciáinkat a munkáink menüpont alatt.

  Hogyan dolgozunk?

  25Év tapasztalattal
  • Állapotfelmérést a végzünk a helyszínen, vagy az irodánkban és a körülmények megismerését követően egyedi tervet készítünk, az Ön igényeire szabva.
  • Amennyiben igényt tart rá akkor az átalakításokhoz szükséges teljes engedélyezési tervdokumentációt és a közművekkel kapcsolatos ügyintézést cégünk elvégzi
  • A felújítás közbeni módosításokat rugalmasan kezeljük. Az ezzel kapcsolatos papírmunkát pedig mi intézzük.
  • A felújítás során folyamatosan tájékoztatjuk a felújítás állapotáról.
  • A felújítási munkálatokat követő garanciális időszakban rugalmasan rendelkezésre állunk.
  • Különös hangsúlyt fektetünk a modern anyagok és technikák használatára, ezért olyan energiatakarékos megoldásokat használunk, amelyek biztosítják, hogy felújítása biztosan megtérüljön.
  • Kérdéseik esetén bizalommal fordulhatnak szakembereinkhez, akik készséggel állnak rendelkezésére.
  To Top