Festés, mázolás, tapétázás | HLG - Ház Lakás Generálkivitelezés
/ Ház Lakás Generálkivitelezés
 • svg
China flag

Iroda

1024 Baka utca 8

KAPCSOLATFELVÉTEL

info@hlg.hu +36309155412

* Please Fill Required Fields *
img

Tel: +36301515775

Email: info@hlg.hu

Nyitvatartás

H - P: 08:00 - 19:00

  • svg
  China flag

  Iroda

  1024 Baka utca 8

  KAPCSOLATFELVÉTEL

  info@hlg.hu +36309155412

  * Please Fill Required Fields *
  img

  Tel: +36301515775

  Email: info@hlg.hu

  Nyitvatartás

  H - P: 08:00 - 19:00

  Festés, mázolás, tapétázás

  A lakás kifestése is azzal kezdődik, hogy meg kell tervezni, meg kell álmodni, hiszen ma azzal már nem elégedik meg senki, hogy egyszerűen csak fehérre kifesse a lakását. Mint oly sok területen, itt is találkozunk aktuális trendekkel.

  Szobafestőink ugyanúgy, mint a többi területen dolgozó szakemberünk nagy tudással és tapasztalattal rendelkeznek, ezért nem kell aggódnia, hogy tényleg úgy fog-e kinézni az a bizonyos fal, ahogyan azt Ön elképzelte. Az általunk adott garancia itt is ugyanúgy érvényes!

  Ha Ön kifestené a lakását, házát, akkor nem maradhatnak ki a fűtéscsövek, nyílászárók mázolása sem. Az állagmegóvás a cél. Egy megfelelően elvégzett mázolási munka éveket spórolhat egy komolyabb felújítás, beruházás előtt. Ha az ablakkeretei, ajtói fából vannak, akkor mindenképp érdemes a rég bevált zománcfesték helyett fa erezetét, színét felfrissítő pácot alkalmazni, így a hatás sokkal természetesebb. Mi ebben is segítünk Önnek.

  Bár manapság többen választják a fal lefestését, mint a tapétát, de ez ma még mindig jó megoldás lehet és hosszabb ideig élvezhetjük a hatását, nem beszélve arról, hogy egy tapéta mintázatát falfestéssel nehezen lehet kivitelezni.

   

  Kérjen ajánlatot, segítünk és megvalósítjuk az elképzeléseit!

  Other Services

  • Villanyszerelés

   Minden szempontból fontos a megfelelő villanyhálózat kiépítése, legyen szó akár új építésű, akár régebbi építésű ingatlanról. Egy régebbi ingatlan esetében sokszor tapasztaljuk,

  • Vakolás

   Egy ház építésének alapvető pillérei közé tartozik a vakolás. Ez olyan kőművesmunka, amit kihagyni nem lehet, hiszen, ha nem megfelelően készül el,

  To Top