Generálkivitelezés | HLG - Ház Lakás Generálkivitelezés
/ Ház Lakás Generálkivitelezés
 • svg
China flag

Iroda

1024 Baka utca 8

KAPCSOLATFELVÉTEL

info@hlg.hu +36309155412

* Please Fill Required Fields *
img

Tel: +36301515775

Email: info@hlg.hu

Nyitvatartás

H - P: 08:00 - 19:00

  • svg
  China flag

  Iroda

  1024 Baka utca 8

  KAPCSOLATFELVÉTEL

  info@hlg.hu +36309155412

  * Please Fill Required Fields *
  img

  Tel: +36301515775

  Email: info@hlg.hu

  Nyitvatartás

  H - P: 08:00 - 19:00

  Generálkivitelezés

  A generál kivitelezőről sokan nem tudják, hogy milyen munkát is végez, pedig ők azok, akik a házépítéseket vagy felújítás teljes munkáját elvégzik.

  Ez azt jelenti, hogy az ügyfél tervei, elképzelése alapján a generálkivitelező cég csinál mindent, így a megrendelőnek semmilyen feladata nincs.

  A generál kivitelező alaprajzot készít, ami alapján felépítik a megrendelt házat, kiépítik a szükséges villany-, víz-, gázhálózatot vagy elkészítik a felújítási munkálatokat, amennyiben nem új ingatlan építéséről van szó. Mind a két esetben szükség lehet új fürdőszoba, konyha kialakításra -ezt is a generál kivitelező végzi.

  Egy generál kivitelező munka elvégzése után a tulajdonos olyan ingatlant vesz át, ami kulcsrakész, azaz neki teendője az ingatlannal már nincsen, hiszen minden elkészült.

  Generál kivitelező választása mellett számlatan érv van, hiszen nem a tulajdonosnak kell keresnie külön-külön minden munkálatra szakembert és nem neki kell felügyelnie őket.

  Nekünk az a célunk, hogy a megrendelőink teljes körű kiszolgálásban részesüljenek, épp ezért a teljes szakember gárdát, akikre szükség lehet az építkezés, felújítás alatt, biztosítsuk számukra.

  Kérjen ajánlatot, segítünk és megvalósítjuk az elképzeléseit!

  Sokan nem is tudják, hogy mit jelent a generálkivitelezés. A generál kivitelező vagy generál kivitelező cég a házépítés vagy felújítás teljes munkáját elvégzi. Ez azt jelenti például egy házépítésnél, hogy az ügyfél elképzelése szerinta kivitelező cég csinál meg mindent. Ők tervezik meg, ők készítik el az alaprajzot, ezután ők húzzák fel a házat, építenek ki benne mindent. Minden szükséges anyagot ők szereznek be, például nyílászárókat, tapétákat, kádat stb.

  Minden szakembert igénylő feladathoz megfelelő munkaerőt biztosítanak. A kőműves munkát a saját kőművesük, a villanyszerelési munkát pedig a saját villanyszerelőjük végzi el. Szerződéstől függ ugyan, de a lakberendezés is lehet a generál kivitelező cég feladata. A generálkivitelezés után a tulajdonos egy kulcsrakész, tökéletesen kialakított, felújított, megépített, átalakított házba/lakásba fog belépni.

   

  Other Services

  • Teljes körű ház és lakásfelújitás

   Elképzelte álmai otthonát? Mi megvalósítjuk Önnek. Minden projektet egyedileg  kezelünk, hiszen az igények is egyediek és különbözőek, melyekhez mi rugalmasan alkalmazkodunk. Egy

  • Kőműves munkák

   Egy lakásfelújítás során sokszor nem is gondolnánk, hogy kőműves munkálatokra is szükségünk lehet, pedig rengeteg átalakításhoz kőműves segítségére van szükség. Már egy

  To Top