Kőműves munkák | HLG - Ház Lakás Generálkivitelezés
/ Ház Lakás Generálkivitelezés
 • svg
China flag

Iroda

1024 Baka utca 8

KAPCSOLATFELVÉTEL

info@hlg.hu +36309155412

* Please Fill Required Fields *
img

Tel: +36301515775

Email: info@hlg.hu

Nyitvatartás

H - P: 08:00 - 19:00

  • svg
  China flag

  Iroda

  1024 Baka utca 8

  KAPCSOLATFELVÉTEL

  info@hlg.hu +36309155412

  * Please Fill Required Fields *
  img

  Tel: +36301515775

  Email: info@hlg.hu

  Nyitvatartás

  H - P: 08:00 - 19:00

  Kőműves munkák

  Egy lakásfelújítás során sokszor nem is gondolnánk, hogy kőműves munkálatokra is szükségünk lehet, pedig rengeteg átalakításhoz kőműves segítségére van szükség. Már egy ház építése során is elengedhetetlen a kőműves jelenléte, hisz az ablakok berakása, a vakolások és még számtalan munkálatot végez.

  Már meglévő ház bővítése is kőműves segítséggel történik, hisz egy jó szakember könnyen és egyszerűen bővíti az adott esetben kinőtt ingatlanunkat egy új helyiséggel, amit megfelelően hozzákapcsol a már meglévő házunkhoz.

  De nézzünk csak egy lakásfelújítást, ahol a megrendelőnk a régi, korszerűtlen, elöregedett nyílászáróit szeretné kicserélni – már ehhez is kőművesre van szükség.  Vagy az is sok esetben előfordul, hogy ketté akarunk választani egy szobát ; ilyen esetben is a kőművest hívhatjuk segítségül, hiszen egy teljes vagy részleges fal, adott esetben mennyezet megépítését is őkvégzik.

  Cégünknek az egyik legnagyobb előnye, hogy minden területre kiterjedő szakember gárdával rendelkezünk, így természetesen kőművessel is.

  Ha Ön egy fél fallal szeretné elválasztani a konyhát a nappalitól, akkor megcsináljuk Önnek. Minden döntést előre megbeszélünk a megrendelőinkkel, így nem csinálunk meg semmit az Ön előzetes beleegyezése nélkül.

  Tanácsot is kérhet tőlünk, hiszen van olyan eset, amikor a megrendelőnk azt gondolja, hogy nem valósítható meg a terve, de mi mégis találunk rá megoldást. Persze ennek az ellenkezője is előfordulhat, így ha látjuk, hogy valamelyik elképzelés nem reális, akkor azt előre közöljük a megrendelőinkkel és megkeressük azt a köztes megoldást, ami Önnek is megfelel és a kivitelezése is megvalósítható.

  Fontos azonban, hogy mindig a megrendelő dönt, mi csak segítünk döntést hozni.

  Ha kőműves munkálatokra van szüksége válasszon minket!

  Hogy miért?

  Mi csak olyan szakemberekkel dolgozunk együtt, akik pontosak, megbízhatóak, precízek és megfelelően esztétikus munkát végeznek.

  A mi szakembereink csak olyan anyagokkal dolgoznak, amelyek a legjobb minőségűek..

  Tudjuk, hogy mennyire számít, hogy az elvégzett munkánk hosszú évtizedekig fennmaradjon, épp ezért nem is spórolunk ezen sem.

  Munkánkra teljes körű garanciát adunk. Ha az általunk elvégeztük munkával bármilyen probléma adódik, akkor  minket bármikor kereshet.

   

  Kérjen ajánlatot, segítünk és megvalósítjuk az elképzeléseit!

  Other Services

  • Bontási munkálatok

   Minden felújítás bontással kezdődik, akár nagy átalakításról, akár kisebb felújítási munkálatokról van szó. A bontás nem egy csodás látvány, hiszen az addig

  • Gázszerelés

   Teljeskörű gázszerelés Kinek ne akadt volna gondja a ház körüli gázkészülékekkel? Bármilyen probléma komoly gondokat is okozhat, ezért inkább bízza szakembereinkre a munkát. Budapesten

  To Top